Štát a verejný sektor - Nemec, Juraj
Vymedzenie základných pojmov a vzťahov, ktoré predstavujú nevyhnutné východisko na pochopenie úlohy štátu a verejného sektora v trhovo orientovanej ekonomike a transformujúcich sa ekonomikách. Pojem trhová ekonomika. Ekonomika a politika. Nereálnosť čierno-bieleho videnia v ekonomike.