Zákon o skladiskovom a tovarovom záložnom liste - Jánoš, Daniel
Úplné znenie zákona NR SR č. 144/1998 Z.z. z 1. apríla 1998 o skladiskovom záložnom liste, tovarovom záložnom liste s komentárom. Zákon upravuje skladiskový záložný list a tovarový záložný list, postup ich vydávania a nakladania s nimi, práva a záväzky s nimi spojené. Podmienky prevádzkovania verejných skladov a skladovania v nich. Zákon zavádza nový druh cenného papiera a to skladiskové záložné listy a tovarové záložné listy.