Zákon o ochrane osobných údajov v informačných systémoch - Krajčovič, Juraj
Úplné znenie zákona NR SR č. 52/1998 Z.z. o ochrane osobných údajov v informačných systémoch s komentárom. Vyhláška Štatistického úradu SR č. 155/1998, ktorou sa ustanovujú podrobnosti o spôsobe, forme a postupe pri registrácii informačného systému obsahujúceho osobné údaje. Prílohy k vyhláške.