Ivan Mikloš: Nedôslednosť reformy je cestou do otvorenej krízy - Žitňanský, Eduard
Prioritou hospodárskej politiky slovenskej vlády má byť odstránenie makroekonomickej nerovnováhy a príčin zaostávania reštrukturalizácie slovenskej ekonomiky. Návrh zmeny v sadzbách dane z pridanej hodnoty (DPH). Zásadný program znižovania počtu pracovníkov v štátnej správe. Potreba udržania sociálneho zmieru. Najväčšie riziká ohrozenia reformy.