Hľadanie dobrých daní na Slovensku a potreba generálnej daňovej reformy - Burák, Emil
Náčrt alternatívy riešenia optimalizácie slovenského daňového systému. Obligatórne a alternatívne zmeny. Zmena verejných financií a daňového systému. Zníženie daní a stabilizácia podnikateľského prostredia. Eliminácia daňových únikov a redukcia podielu tieňovej ekonomiky. Zvýšenie účinnosti daňovej administrácie. Zlepšenie komunikácie medzi správcami daní a daňovými subjektami. Návrh harmonogramu racionalizácie inkasa daní.