Pracovný poriadok
Pracovný poriadok ako právny dokument, ktorý podrobnejšie rozvádza ustanovenia Zákonníka práce podľa podmienok jednotlivých zamestnávateľov, pracovísk a pod. Pracovný poriadok upravuje práva a povinnosti vyplývajúce z pracovného pomeru. Vydávanie pracovných poriadkov zamestnávateľmi na základe 82 Zákonníka práce. Vzorový návrh pracovného poriadku.