Kúpna zmluva v medzinárodnom obchode - Jánoš, Daniel
Postup uzatvárania kúpnych zmlúv v medzinárodnom obchode. Postup uzatváranie zmluvy v prípade, keď jeden zo subjektov je tuzemcom a druhý cudzozemcom. Dohodnutie rozhodného práva, t.j. podľa ktorého bude kúpna zmluva posudzovaná. Členenie vývozných obchodných operácií a dovozných obchodných operácií v medzinárodnom obchode. Dodacie a platobné podmienky.