Mesačný plat a sviatky - Mačuha, Miroslav
Problematika mzdových nárokov zamestnancov počas sviatkov. Podstata mesačného platu. Sviatky a fond pracovného času. Sviatky a pracovnoprávne predpisy. Mzdové nároky zamestnancov. Porovnanie nárokov zamestnancov. Ilustračný príklad.