Platenie odvodov do poisťovní a do Fondu zamestnanosti - Jánoš, Daniel
Zdravotné poistenie (zákon č. 273/1994 Z.z. v znení neskorších predpisov). Sociálne poistenie (zákon č. 274/1994 Z.z. v znení neskorších predpisov). Platenie príspevku na poistenie v nezamestnanosti (zákon č. 387/1996 Z.z. o zamestnanosti v znení neskorších predpisov).