Přímé zahraniční investice
Rast objemu zahraničných investícií ako odraz rastúceho prepojenia národných ekonomík. Priame zahraničné investície v období 1994-1996 vo vybraných krajinách. Prílev zahraničných priamych investícií v období 1986-1997 vo vybraných krajinách. Štruktúra priamych zahraničných investícií vo vybraných krajinách v roku 1997 podľa poskytovateľov. Štruktúra zahraničných investícií do Českej republiky.