Pranie špinavých peňazí - Jánoš, Daniel
Definícia pojmu pranie špinavých peňazí. Smernica Rady ES č. 91/308/EHS. Úverové a finančné inštitúcie. Preventívne opatrenia vyplývajúce zo smernice Rady ES spočívajú v identifikačnej povinnosti a oznamovacej povinnosti finančných a úverových inštitúcií členských krajín. Základné legislatívne normy v boji proti praniu špinavých peňazí v Slovenskej republike. Podozrivé bankové operácie.