Zákon o nájme a podnájme nebytových priestorov - Kontšeková, Zuzana
Úplné znenie zákona č. 116/1990 z 23. apríla 1990 o nájme a podnájme nebytových priestorov v znení neskorších zákonov a zákona č. 540/1991 Zb. s komentárom. Vybrané paragrafy Občianskeho zákonníka s komentárom, ktoré ustanovujú základné vzťahy týkajúce sa nájmu bytov. Zákon SNR č. 189/1992 Zb. z 25. marca 1992 s komentárom. Zákon SNR č. 500/1991 Zb. zo 6. novembra 1991 v znení neskorších zákonov s komentárom. Zákon NR SR č. 182/1993 Z.z. o vlastníctve bytov a nebytových priestorov v znení zákona č. 151/1995 Z.z. a zákona č. 158/1998 Z.z. s komentárom.