Zákon o stavebných výrobkoch s komentárom - Bláhová, Soňa
Úplné znenie zákona NR SR č. 90/1998 Z.z. z 10. februára 1998 o stavebných výrobkoch s komentárom. Prílohy k zákonu: Zoznam stavebných výrobkov a postupy preukazovania zhody. Grafické znázornenie značky zhody.