Nájom nebytových priestorov vo svetle daní z príjmov - Pantlová, Elena
Vymedzenie príjmu z nájmu nebytových priestorov. Nájom nebytových priestorov na účely dane z príjmov. Predmet nájmu nebytových priestorov. Čiastkový základ dane z príjmov z nájmu nebytových priestorov. Príjem daňových nerezidentov z nájmu nebytových priestorov. Nájomné ako zdaniteľný príjem prenajímateľa. Plnenie nájomného vo forme technického zhodnotenia. Odpisovanie nebytového priestoru ako hmotného majetku. Technické zhodnotenie. Ostatné daňovo uznané výdavky daňovníka. Príklady.