Kto sa zmocní telekomunikácií? - Šimonovičová, Alžbeta
Možnosti privatizácie Slovenských telekomunikácií (ST). Prehľad o telefónnych staniciach ST a hospodársky obraz o ST. Etapy hľadania strategického partnera ST. Porovnanie vývoja hustoty hlavných telefónných staníc na sto obyvateľov. Existencia mobilných sietí a monopol ST.