Zdaňovanie bytov od roku 1998 - Bubeníková, Irena
Legislatívne zmeny a úpravy od roku 1998 v hmotnoprávnych daňových zákonoch, ktoré upravujú zdaňovanie nehnuteľností v oblasti majetkových daní. Zavedenie zdaňovania bytov. Daňovník dane z bytov. Predmet dane z bytov. Oslobodenie bytov od dane z bytov. Základ dane. Sadzby dane zo stavieb. Vznik a zánik daňovej povinnosti. Daňové priznanie. Vyrubovanie dane.