Cestovné náhrady vo vzťahu k dani z príjmov - Minársky, Ján
Význam zákona č. 119/1992 Zb. o cestovných náhradách v znení neskorších zákonov z pohľadu dane z príjmov. Náhrady pri tuzemských pracovných cestách. Náhrady pri zahraničnej pracovnej ceste. Sadzby stravného pri zahraničných pracovných cestách. Príklady z praxe.