Výdavky stanovené percentom od 1. januára 1999 - Jánoš, Daniel
Nová právna úprava spôsobu uplatnenia výdavkov stanovených percentom. V prípade ak daňovník použije výdavky určené percentom z hrubých tržieb, potom nemusí viesť účtovníctvo. Uplatnenie výdavkov percentom. Základ dane pri uplatnení paušálom. Zmena v spôsobe uplatnenia výdavkov stanovených paušálom. Zmena spôsobu uplatňovania výdavkov. Stanovenie základu dane pri použití kombinovaného spôsobu uplatnenia výdavkov platného do 31.12.1998. Určenie dane spôsobom platným od 1. januára 1999. Príklady.