Vybrané príklady účtovania vo verejnej obchodnej spoločnosti - Kuková, Emília
Účtovanie v sústave podvojného účtovníctva vo verejnej obchodnej spoločnosti. Súčasť aktív. Súčasť pasív. Zriaďovacie výdavky. Vklady spoločníkov. Úroky. Podiel na zisku, resp. podiel na úhrade straty, preddavky. Účtovné operácie vo v.o.s. Účtovné príklady.