Spoločníci spoločnosti s ručením obmedzeným, poznáte svoje povinnosti a práva? - Jánoš, Daniel
Práva spoločníkov v spoločnosti s ručením obmedzeným. Majetkové práva. Práva spoločníka zúčastňovať sa riadenia a kontroly. Právo na informácie o záležitostiach spoločnosti. Povinnosti spoločníkov. Vkladová povinnosť. Diferenčná povinnosť. Príplatková povinnosť. Preukazná povinnosť. Ručenie a iné povinnosti.