Economic growth and convergence in a cross-section of economies - Workie Tiruneh, Menbere
Konvergencia ako reálny svetový fenomén. Analýza ekonomického rastu z pohľadu neoklasickej teórie. Absolútna a relatívna konvergencia. Výsledky regresie pre 85 krajín OECD, Latinskej Ameriky, Ázie a Subsaharskej Afriky za obdobie 1960-1992 - divergencia medzi krajinami.