Motivácia a výkonnosť podniku - Kuzmišin, Peter
Význam spoznávania a chápania svojich zamestnancov. Spoznávanie a špecifikácia ľudských potrieb. Proces motivácie pracovníkov. Teória potrieb podľa Abrama Maslowa. Prvky motivácie. Základné rozlišovacie znaky. Efekt motivačných faktorov. Ľudské konanie a motivácia. Pravidlá motivácie a rozvoj iniciatívy. Príbeh úspešného manažéra Lee Iacoccu.