Novela zákona o ovzduší je už mesiac platná, okresné úrady čakajú na žiadosti firiem o zatriedenie znečisťujúcich látok - Začková, Katarína
Zákon NR SR č. 393/1998 Z.z. o ochrane ovzdušia pred znečisťujúcimi látkami. Poplatky za znečisťovanie ovzdušia. Zlá ekonomická situácia podnikov im nedovoľuje investovať do zmien alebo rekonštrukcie technologických zariadení. Situácia v slovenských elektrárňach. Povinnosti znečisťovateľov. Stanovenie emisných limitov.