Kultúra podniku ako podpora jeho prosperity - Lazar, Jozef
Vymedzenie pojmu kultúra podniku. Teória podnikovej kultúry. Typy, smer a ciele podnikovej kultúry. Diagnostika podnikovej kultúry. Inovovanie a aktualizácia podnikovej kultúry.