Bratislavské letisko môže byť rovnocenným partnerom Viedne - Kazda, Antonín
Postavenie letiska v Bratislave a vo Viedni na spoločnom trhu leteckej dopravy. Činitele ovplyvňujúce výber letiska cestujúcimi. Perspektíva budúceho vývoja obidvoch letísk. Porovnanie výkonov letísk. Možnosť budúcej spolupráce bratislavského a viedenského letiska.