Riadenie, organizácia a kontrola bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci vzor smernice
Vzor smernice k riadeniu, organizácii a kontrole bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci. Prílohy: Obsah vstupných a periodických školení zamestnancov. Evidencia a registrácia pracovných úrazov, drobných pracovných úrazov a hlásenie prevádzkových nehôd.