Projektové riadenie v podnikovej stratégii (Implementácia strategickej zmeny) - Majtán, Miroslav
Príčiny neúspešnej implementácie stratégie a podnety na využívanie projektov a programov pri implementácii strategických zmien. Princípy rozpracovania stratégie. Problémy strategických zmien. Organizačná kultúra. Projektové a programové riadenie.