Bývanie bez fyzických bariér si vyžaduje osobitné technické riešenie - Zverková, Daniela
Projekt bezbariérového rodinného domu pre zdravotne postihnutých ľudí. Koncepcia projektu. Projekt môže byť použitý aj pre radovú zástavbu. Cenová kalkulácia domu. Spôsob financovania. Možnosť prestavby štandardného bytu, prípadne domu na bezbariérový. Projekt vypracovali architekti z Fakulty architektúry STU na základe objednávky Prvej stavebnej sporiteľne, a.s. Bratislava.