Zákon o daniach z príjmov s komentárom - Čiernohorská, Anna
Úplné znenie zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších zákonov a zákona NR SR č. 173/1998 Z.z. s komentárom. Jednotlivé časti zákona: Daň z príjmov fyzických osôb. Daň z príjmov právnických osôb. Spoločné ustanovenia. Vyberanie a platenie daní z príjmov. Prechodné a záverečné ustanovenia. Príloha zákona - Zatriedenie hmotného a nehmotného majetku do odpisových skupín.