Současné personální know-how - Stýblo, Jiří
Porovnanie svetového pohľadu na prácu s ľudskými zdrojmi vo firmách a podnikoch. Smery modernej personalistiky. Práca v tímoch ako logický dôsledok transformačných zmien. Nový obsah klasických postupov a metód personálneho riadenia. Základné piliere práce a riadenia ľudských zdrojov.