Účtovná závierka '98 pre podvojné účtovníctvo - Kardoš, Štefan
Prehľad všeobecne záväzných právnych noriem, ktoré sa vzťahujú k účtovnej závierke podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva. Prehľad prác a úloh pred uzatvorením účtovných kníh. Kontrola bilančnej kontinuity. Zabezpečenie pravého verného obrazu. Analýza jednotlivých majetkových zložiek vo vzťahu k uzávierkovým operáciám. Uzavieranie účtovných kníh. Zostavenie účtovnej závierky. Súvaha (bilancia) a výkaz ziskov a strát.