Daň z pridanej hodnoty s komentárom v príkladoch - Minársky, Ján
Zákon NR SR č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty, v znení neskorších zákonov a zákona č. 371/1997 Z.z. (úplné znenie zákon NR SR č. 135/1998 Z.z.). Zákon doplnený praktickými príkladmi uplatňovania dane z pridanej hodnoty.