Finančná kríza vo východnej a v juhovýchodnej Ázii v roku 1997 - Tran Thanh Lam
Východná a juhovýchodná Ázia bola až do roku 1997 najdynamickejším teritóriom svetovej ekonomiky. Chronológia finančnej krízy - hlavné udalosti v rokoch 1997 a 1998. Vplyv krízy na ekonomiku krajín OECD. Príčina finančnej krízy. Niektoré poučenia z ázijskej finančnej krízy.