Podstata a špecifiká marketingu neziskových organizácií - Hanuláková, Eva, 1964-
Nevyhnutnosť uplatňovania marketingu v neziskových organizáciách. Všeobecné východiská marketingu neziskových organizácií. Osobitosti marketingu neziskových organizácií. Koncepcia a stratégie sociálneho marketingu.