Vliv kapitálové struktury na ocenění podniku metodou diskontných peněžních toků - Mařík, Miloš
Pri určovaní hodnoty podniku rozlišujeme hodnotu trhovú a hodnotu subjektívnu. Spôsoby ocenenia podniku: metóda trhového porovnania, metóda diskontovaných peňažných tokov (discount cash flow - DCF). Príklad oceňovania konkrétneho podniku.