Romančíková, Eva: Životné prostredie, ekonómia a financie. Bratislava, ECO INSTRUMENT 1997. 159 s. - Spáčilová, Ružena
Recenzia publikácie Romančíková, Eva: Životné prostredie, ekonómia a financie. Bratislava, ECO INSTRUMENT 1997. 159 s. Publikácia je štruktúrovaná do šiestich kapitol, jej snahou je prispieť k rozšíreniu poznania v oblasti prístupov k ochrane životného prostredia, nástrojového vybavenia environmentálnej politiky, dosiahnuť zmeny v správaní subjektov poškodzujúcich životné prostredie.