Hmotný a nehmotný majetok vylúčený z daňového odpisovania - Pantlová, Elena
Vymedzenie hmotného a nehmotného majetku, ktorý je vylúčený z daňového odpisovania v zmysle daňového zákona. Zásoby. Pestovateľské celky trvalých porastov. Hydromeliorácie. Ochranárske hrádze. Umelecké diela. Kultúrne pamiatky. Prírodné bohatstvo a meračské značky. Bezodplatne prevzatý majetok. Bezodplatne prevedený majetok na nájomcu. Vloženie bezodplatne nadobudnutého majetku do základného imania.