Zmeny v zostavovaní prílohy k účtovnej závierke podnikateľov - Kontšeková, Zuzana
S účinnosťou od 1. januára 1999 zmenilo MF SR opatrenie č. 65/227/1993, ktorým sa ustanovil obsah prílohy tvoriacej súčasť účtovnej závierky podnikateľov. Charakteristika prílohy, ktorá tvorí súčasť účtovnej závierky. Obsah prílohy. Informácie o účtovných metódach a všeobecných účtovných zásadách. Doplňujúce informácie k súvahe a výkazu ziskov a strát.