Účtovanie podnikateľov v sústave podvojného účtovníctva po 1. januári 1999 - Kontšeková, Zuzana
Zmeny účtovnej osnovy a postupov účtovania pre podnikateľov od 1.1.1999. Zmeny v účtových triedach 0 - Investičný majetok, 2 - Finančné účty, 3 - Zúčtovacie vzťahy. Účtovanie u podnikateľov, ktorí vykonávajú zákazkovú výrobu.