Účtovná závierka - 1998 - Juríková, Renáta
Príklad zostavenia účtovnej závierky. Dodatočné informácie pre zostavenie súvahy a výkazu ziskov a strát v plnom rozsahu. Dodatočné informácie pre potreby zostavenia prehľadu o peňažných tokoch (cash flow). Vzory súvahy a výkazu ziskov a strát.