Vznikla Slovenská živnostenská komora - Hruštinec, Dušan
V zmysle zákona č. 126/1998 Z.z. bola ustanovená dňa 12. decembra 1998 Slovenská živnostenská komora. Jej vznikom sa odstráni súčasná roztrieštenosť reprezentácie podnikateľského stavu organizovaného na základe zákona č. 83/1990 Zb. o združovaní občanov. Z tohto dôvodu bude nutná novela súčasného platného živnostenského zákona č. 455/1991 Z.z.