Prinesie zdaňovanie štátnych cenných papierov očakávaný efekt? - Chovancová, Božena
Definícia dlhopisu podľa zákona č. 530/1990 Zb. o dlhopisoch. Určovanie výnosu dlhopisu. Zdaňovanie štátnych pokladničných poukážok (bezkupónové dlhopisy). Kupónové dlhopisy - s fixným kupónom. Ilustračné príklady.