Štát a verejný sektor v období transformácie - Nemec, Juraj
Špecifické úlohy štátu v transformačnom období. Privatizácia vo verejnom sektore. Okruhy decentralizácie. Hlavné princípy fiskálneho federalizmu. Základné úlohy tranzitívneho štátu.