Zjednodušit podnikatelské prostředí - Dostálová, Ivana
Komisia pre zjednodušovanie podnikateľského prostredia (Business Environment Simplification Task Force) vypracovala systém doporučení pre zjednodušenie právnych a administratívnych predpisov, s ktorými sa európske podniky stretávajú. Týka sa so týchto oblastí: Verejná správa, daňové úľavy a dane, vzdelávanie a školenie, financovanie podnikov, sociálne zabezpečenie a nemocenské dávky.