Využívanie marketingu v podniku - Grančičová, Katarína, 1967-
Zhrnutie základnej problematiky marketingu, zameranie na marketingové aktivity, marketingový výskum a analýzu. Podstata marketingu. Príklad rozhodovania o výrobkovom portfóliu podniku použitím BCG matice. Cena ako hodnota vnímaná zákazníkom. Výber optimálnej varianty marketingového mixu. Obsah firemného marketingu. Marketingový výskum. Využitie výsledkov prieskumu v marketingovom rozhodovaní. Analýza trhu. Segmentácia trhu. Analýza spotrebiteľa. Analýza silných a slabých stránok podniku.