Kvalita - trvalý rozvoj výnosovosti podniku - Leščišin, Michal
Význam kvality výrobkov ako zdroja výnosovosti podniku. Ekonomické súvzťažnosti kvality. Smery ekonomickej analýzy kvality. Vymedzenie kritérií kvality. Určenie náročnosti kritérií na kvalitu. Proces tvorby kvality výrobkov. Päť základných variantov stratégie kvality. Zložky podnikovej stratégie kvality.