Vybrané ukazatele hospodářského a sociálního vývoje na území ČR od vzniku samostatného státu - Dubský, Stanislav
Územie Československa a Českej republiky v uplynulých osemdesiatych rokoch. Štatistické prehľady o počte obyvateľstva v Československu a Českej republike a prirodzenom pohybe v Českej republike.