Zákon o ochrane osobných údajov v informačných systémoch - Husár, Pavol
Do 1. marca 1998 bola ochrana osobných údajov v informačných systémoch upravená v Slovenskej republike zákonom č. 256/1992 Zb. Nedostatočnosť tohto zákona a príprava novej právnej úpravy. Cieľ a štruktúra zákona. Aproximácia s právom Európskej únie. Nadväzné aktivity súvisiace s uvedením zákona do života.