Právna úprava hypotekárneho financovania - Čentéš, Jozef
Legislatívna úprava hypotekárneho úverovania v Slovenskej republike. Charakteristika hypotekárneho úveru. Hypotekárna banka a náležitosti vykonávania hypotekárnych obchodov.