Príprava na ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov - Glazelová, Anna
Príjmy zo závislej činnosti. Potrebné doklady k ročnému zúčtovaniu príjmov zo závislej činnosti. Príklady zdaňovania. Prílohy a vzory tlačív.